Telefoonnummer

06-31948820

Email

lonneke@deschoonheidssalonvanlonneke.nl

Openingstijden

Ma.: 10.00-20.00 Di. t/m Vrij.: 9.00-16.30 Za. & Zo. gesloten

Behandelingen van Lonneke:

 

• gezichtsbehandelingen
• lichaamsbehandelingen
• pedicure/manicure
• make-up
• permanente make-up (PMU)
• harsbehandelingen
• kleine behandelingen zoals epileren van wenkbrauwen of verven van wimpers en/of wenkbrauwen

Met veel liefde wil ik u laten zien en ervaren hoeveel passie ik voor mijn vak heb. Ik hoop u in de toekomst te mogen ontvangen voor een behandeling. U kunt mij gerust bellen (06-31948820) of mailen als u een vraag heeft of voor het maken van een afspraak.

Cadeaubonnen
Wilt u iemand verrassen en kennis laten maken met mijn behandelingen? In mijn salon verkoop ik ook cadeaubonnen! Belt u vantevoren even, dan leg ik de bon met het gewenste bedrag voor u klaar zodat u ‘m zo kunt komen halen.

Benieuwd naar de prijzen?

Graag tot ziens,
Liefs Lonneke

 

Ik ben een nieuwe client en wil graag een afspraak maken, is er nog plaats?

Om meerdere redenen stel ik soms een clientenstop in. Het kan dus zijn, dat wanneer u contact op neemt, ik u teleurstel door te zeggen dat er geen plaats is. Ik licht graag even toe wat de reden daarvoor is: De eerste aanleiding is vaak dat de agenda erg vol geboekt staat, vooral in bepaalde seizoenen. En anders dan bij de grotere beautycentra met meerdere medewerkers, ben ik in mijn salon de enige behandelaar en dat is een bewuste keuze. Naast mijn drukke gezin, volg ik ook regelmatig bijscholingen en cursussen. Daar wil ik graag tijd voor blijven hebben. Tevens wordt mijn salon al jaren bezocht door ‘vaste cliënten’ en om de kwaliteit en continuïteit te kunnen blijven waarborgen, is het dus noodzakelijk dat ik wel eens een nee moet verkopen. Het staat u altijd vrij om te informeren of er nog ruimte is.